Čak je bilo i sramota: Instagram zvijezda prenosila uživo seks sa dečkom

0
214

Kristen Hančer (18), model iz Los Anđelesa, slučajno je snimila seks sa svojim dečkom, bar ona tako kaže.

U vrijeme društvenih mreža treba biti veoma oprezan šta se snima i objavljuje, pogotovo ako ste popularna zvijezda, na primjer, na Instagramu. To je ovih dana na svojoj koži osetila Kristen Hančer (18), popularni model i zvijezda Instagrama. Poznata po seksi fotografijama i snimanju videa u kojima pjeva, Kristen je ovog puta, vjerovatno slučajno, napravila veliku grešku.

Naime, uživo je snimala seks sa svojim dečkom Endrjuom Gregorijem (17), a prenos uživo moglo je da prati 3,9 miliona ljudi na njenom Instagram profilu gdje je snimak završio.

Srećom po gledaoce, kamera nije bila okrenuta u smeru akcije, tako da se ništa nije videlo već samo čulo, ali i to je bilo dovoljno da se zaključi o čemu je riječ. U tom trenutku na mreži je bilo 14.000 Kristeninih prijatelja, koji su u komentarima uzeli na zub mladi ljubavni par.

Kristen se izvinila svojim fanovima objavom:

– Želim da se izvinim svima koji su vidjeli prenos, nije bilo namjerno. Izbrišite to iz svojih misli. Neugodno mi je, posramljena sam, Ali i takve situacije se dešavaju. Praviću se kao da se ništa nije desilo i nastaviću sa svojim životom.

izvor:avaz

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here