Dodik: Ja sam već pobjednik izbora

0
414
Ako me pitate da li mislim da će Putin doći u RS na otvaranje centra mogu vam reći da mislim da hoće, izjavio je predsjednik RS-a, te istakao kako ne ide u “Sarajevo da bi samo klimao glavom na zahtjeve Bošnjaka i Hrvata”
Dodik: Ja sam već pobjednik izbora

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će 17. septembra ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov posjetiti Banjaluku i prisustvovati polaganju kamena temeljca za srpsko-ruski centar, prenosi Anadolija.

Dodik je za današnje izdanje dnevnog lista “Večernje novosti” rekao i da je na polaganje kamena temeljca pozvao i predsjednika Rusije Vladimira Putina.

“Mislim da bi to bio ozbiljan razlog za njegov dolazak u Republiku Srpsku i Banjaluku. Ako me pitate da li mislim da će Putin doći u Srpsku na otvaranje centra mogu vam reći da mislim da hoće”, rekao je Dodik.

Upitan da li očekuje da aktuelna premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović pobjedi na izborima za predsjednika tog entiteta Bosne i Hercegovine, Dodik je odgovorio:

“Apsolutno” i dodao da u nju ima ogromno povjerenje.

Na pitanje da li očekuje da on pobjedi na izborima i postane srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Dodik je rekao da je on već pobjednik izbora.

“Boraveći u Predsjedništvu predstavljam čitavu Republiku Srpsku. Ne idem u Sarajevo da bih samo klimao glavom na zahtjeve Bošnjaka i Hrvata, po bilo kojem pitanju. U Predsjedništvo idem da zaštitim naša ustavna i zakonska prava”, rekao je Dodik.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here