NE MORATE IĆI KOD DOKTORA: Sami testirajte vaše zdravlje u samo 60 sekundi, evo kako

0
437

Za ovaj test zdravlja vam treba samo malo vremena. Uz pomoć ova tri kratka testa možete uočiti poruke koje vam tijelo šalje, tako da možete ići kod doktora za liječenje mogućih zdravstvenih problema.

Provjerite boju beonjače

Stanite ispred ogledala. Ako beonjače imaju žućkastu boju, moguće je da provodite previše vremena na suncu bez kreme za sunčanje. Ako se žutilo i dalje zadrži, idite doktoru da provjerite mogućnost problema jetre.

Crvene oči mogu biti simptom mnogih problema, od alergija do infekcija.IzdržljivostNedostatak fizičke aktivnosti je loše za vaše tijelo i nakon nekog vremena to može dovesti do razvoja raznih hroničnih bolesti. Lako je testirati svoju snagu i izdržljivost.

Popnite se stepenicama na drugi sprat zgrade ili kuće. Ako se počnete znojiti i gubiti dah, to znači da ste fizički vrlo slabi, a možda imate nekih problema sa hormonom štitnjače – tako da provjerite ih.

Suha koža (posebno nakon tuširanja) je čudan problem, ali i upozorenje da nešto nije u redu sa vašim tijelom.

Testirajte kožu grebanjem vaše podlaktice noktom. Ako je koža pod noktom ili trag grebanja vrlo vidljiv, to znači da je vašoj koži potrebna dobra hidratacija ne samo spolja, ali i iznutra.

Zbog vaše zdravstvene sigurnosti, provjerite ove znakove.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here