NERAŠČIŠĆENI RAČUNI: EVO ZAŠTO JE DARKO LAZIĆ ZAPRAVO PRETUČEN

0
476

Pjevač Darko Lazić napadnut je prije par noći u naselju Umčari kod Beograda, a nepoznati muškarci su ga navodno pretukli jer je za jednu svadbu u Nišu uzeo novac, a nije došao da pjeva.

Da je novac, tj. sukob oko novca, odnosno neraščišćeni računi uzrok napada potvrdili su i izvori bliski pjevaču, ali on za sada nije komentarisao uzrok napada.

Ipak, estrada bruji da su ljudi koji su ga angažovali bili bijesni što se Darko Lazić nije pojavio na veselju, da su došli da se osvete pjevaču, piše Kurir.

Njegova porodica otkrila je da im se javio iz Beograda, da kaže da je dobro, ali da više od toga ni oni ne znaju.

– Čak i da duguje nekome nešto, ovo nije rješenje. Nama nikad nije pričao o dugovima, zaista ne znam zašto se ovo desilo – kazala je njegova majka.

– Darka Lazića i Miljana Vračevića presrelo je više NN lica, a dva lica prišla su njihovom vozilu, otvorila vrata i počela da viču da izađu iz vozila. Jedno lice nanijelo je Darku Laziću više udaraca u predjelu glave i tijela, a drugo lice je prišlo Vračeviću koji je bio na mjestu suvozača, poprskalo ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predjelu glave iza lijevog uha. Vračević je zatim rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u zrak, a zatim je NN lice ispalilo u zrak još jedan projektil – navodi se u izvještaju policije.

Darko Lazić i Miljan Vračević odmah nakon napada dali su izjave policiji, da bi potom bili prevezeni na VMA gdje su im sanirane povrede.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here