POJAČALI MU TERAPIJU: EVO KAKO ĆE DARKO LAZIĆ PROVESTI NAREDNU GODINU

0
229

Darko Lazić neće moći da nastavi život bez pomoći fizioterapeuta. Naime, folker će narednih godinu dana imati terapije kako bi ponovo hodao normalno, kao prije saobraćajne nesreće koju je doživio krajem oktobra prošle godine.

Bez obzira na to što pjevačev oporavak drastično ide nabolje, rehabilitacija će morati da se produži jer on još uvijek ne može lijepo da se oslanja na noge.

– Darko je božićne praznike proveo kod kuće u Brestaču, ali liječenje u banji Selters kod Mladenovca mora da se nastavi dalje. Nekoliko dana nije imao terapije, koje će mu u narednom periodu biti pojačane. Srećom pa se on svega pridržava i odlično sarađuje s ljekarima. Sluša njihove savjete kojih se striktno pridržava, ali zbog operacije kuka biće mu potrebno duže vremena da prohoda. Za sada se kreće u invalidskim kolicima, a pokušao je i da se oslanja na štake.

– To mu definitivno ide teže jer ne može da izdrži ni minut u stojećem položaju. Umije da sam ustane iz kolica i nekoliko sekundi stoji, ali to je sve. Upravo zbog toga će mu fizioterapeut biti neophodan predstojećih mjeseci da bi se potpuno oporavio, otkriva izvor i dodaje da Lazić nije pravio problem zbog toga što će njegovo liječenje potrajati:

– On je spreman da se bori i ide do kraja. Saznanje da će opet postati tata dalo mu je volju i snagu. Ne pomišlja ni da se vrati pjevanju dok se potpuno ne oporavi.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here