Ubisoft će za kraj godine besplatno podijeliti dvije vrhunske igre

0
841

Ubisoft će za kraj godine besplatno podijeliti dvije vrhunske igre

Ubisoft će još jednom počastiti igrače na PC-u, odnosno na svom Uplay servisu, sada s čak dvije igre. Jedna će biti besplatna ove sedmice, a druga iduće sedmice.

Francuska kompanija Ubisoft ovog će se mjeseca igrati Djeda Božićnjaka. Naime, nakon što su nam nedavno podijelili prvi Watch Dogs potpuno besplatno, ovoga mjeseca isto će učiniti s još dvjema igrama. Na njihovom Uplay servisu kroz narednih 13 dana besplatno će se dijeliti strateška igra World in Conflict te akcijska avantura Assassin’s Creed IV: Black Flag, isključivo u izdanjima za PC.

Hvaljeni World in Conflict možete nabaviti već od danas, a jednom kada ga dodate svojoj kolekciji, vaš je za sva vremena, bez ikakvih ograničenja. Ipak, morate ga dodati najkasnije do 11. ovog mjeseca, kada ponuda ističe.

Assassin’s Creed IV: Black Flag, mnogima jedna od najboljih AC igara prošle generacije i jedna od najboljih igara piratske tematike, besplatno će se dijeliti na Uplayu od 11. do 18. ovog mjeseca. Za nju također vrijedi isto pravilo – jednom kada je dodate u kolekciju, ostaje vam u trajnom vlasništvu.

 

 

izvor:noob

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here